KONTAKTA OSS!

Använd formuläret nedan för att kontakta mig.

Längre ner har du även en länk för att boka in din tid. Och är du ansluten till Wellnet eller Actiway kom då ihåg att utnyttja dina friskvårdspengar...

Glöm inte ange namn och telefon nr samt vad du är intresserad av. 

Jag kör även massage i Avesta samt i Stockholm, använd formuläret nedan så kontaktar jag dig, du kan givetvis köpa presentkort som gäller även där. 

Du kan köpa detta av mig online och vi skickar detta antingen elektroniskt eller via vanlig post om du inte vill hämta detta på plats. Jag kontaktar dig så snart jag kan efter att du sänt iväg kontaktformuläret. Tack på förhand / Jimmy Johansson Energymassage.se 

Skriv gärna i meddelande vart i Sverige du befinner dig, eller om du har övriga funderingar.

Klippkort 5 ggr klassisk massage á 25 minuter 1990 kr (Spara 785 kr inkl värdebeviset)

Massage 25 min 495 kr , 50 min 795 kr, 90 min 1195 kr, 120 min 1695 kr

Köper du ett presentkort på 50 min eller mer får du dessutom värdebevis på 300 kr för att utnyttja på Stockholm Saltspa (Salt och Ljusterapi 45 min). 

Stockholm Saltspa kör även andra behandlingar så som Bodyscrub, Vaxningar, Spabehandlingar Medicinsk Fotvård samt Salt och Ljusterapi förutom massage, är du intresserad av en kombobehandling t ex vaxning / scrub och massage eller fotvård kontakta mig så sätter vi ihop en dag för dig, perfekt till möhippa eller som present åt dig eller någon du tycker om.

Övriga behandlingar eller frågor använd kontaktformuläret, för att boka tid klicka på länken nedan.

Gå till "Massage" eller klicka på Jimmy. Klippkort och presentkort gäller på Salt Spaet och hos Jimmy. Vill du boka andra behandlingar eller har frågor kan du med fördel använda formuläret ovan. 

BOKA DIN TID HÄR

Energymassage.se

Jimmy Johansson - Energi och Shiatsumassage!

Jag ger upp till 5000 kronor i bonus till dig eller ett värdebevis om 10 ggr klippkort på Stockholm Saltspa som gäller för Salt och Ljusterapi samt Yoga. Om du hittar ett företag som vill ha företagsmassage och bokar in detta (minst 10 timmar per månad i 4 månader). Bonusen beror på hur många timmar man bokar etc. Du kan även få en lite mindre bonus om du skaffar fram ett gäng som bokar in 5 timmar eller mer (ca 11 personer á 20 min massage) hemma eller på arbetsplatsen. Kontakta mig för mer information.

Stirra dig inte blind på just Stockholm eller Dalarna, jag jobbar över hela Sverige eller världen om det är så, jag har kontakter med andra massörer och friskvårdsmänniskor och kan på så sätt erbjuda dig en helhetslösning utefter dina önskemål och jobbar och besöker både dig som privatperson och dig som företag i hemmet eller på jobbet...

Energimassage - Shiatsu - Meditation - Qigong - Te Ceremoni - Föreläsningar - Hälsa Jag sätter ihop en dag som passar dig och ditt företag, eller dig som privatperson. Varför inte ta en energimassage och en te ceremoni?

Vi är ansvarsförsäkrade.


Energymassage.se

Finns där du behöver mig, tar bokningar över hela världen....

0703 51 38 03

info@energymassage.se