Om mig!

Så vem är då denna Jimmy Johansson?

I min ungdom så var jag alltid intresserad av det österländksa och tränade både Aikido och Karate och intresset för Japansk och Kinesik filosofi har väll alltid funnits där genom Bushidon som varit ett levnadssätt och mönster...

Efter ett långt uppehåll, är 41 år gammal så stötte jag på en märklig massagestil och en rolig person på Drottninggatan vid namn Frank, först så tvekade jag lite och det är väll som apa ser apa gör, jag gjorde som apa gjorde och satte mig i stolen. Det är en sak jag aldrig ångrat, jag blev lätt och pigg samtidigt och så började jag söka information om just denna massage. Snubblade sedan in på en kurs hos Nyvana och Birgitta och gick både energimassagekursen och shiatsukurs den senare var på Shiatsuakademin. 

Efter detta så började jag lite försiktigt med att ställa upp stolen utomhus och folk som jag behandlade blev nöjda glada och återkom, sen har det rullat på och rullat på med att stå ute, göra hembesök och åka till företag. 

Så man kan väll säga att cirekeln är lite sluten genom att jag numera själv står på Drottninggatan och förhoppningsvis ger någon inspiration till att själv lära sig denna världens roligaste massage.... :=)

Förutom massagen så har jag jobbat inom vård/omsorg i 18 års tid och har också ett genuint intresse för naturen, en gammal scout och äventyrare, gillar klättring och skidåkning och genom de resor och äventyr och klättringar jag har gjort så har jag alltid burit med mig de jag lärt mig från just Bushidon. 

Lite kortfattat om mig och vem jag är så hoppas vi syns och att jag inte skrämt iväg dig för mycket ;=)

Idag har jag gjort över 2000 behandlingar både på företag och hos privatpersoner, har haft uppdrag på Nacka Forum, Arlanda Sky City, City Terminalen, Tuna Park och även företag, privatpersoner, HSB Föreningar med mera.

                                        / Jimmy Johansson