Vad är Energimassage?

Energimassage / traditionell japans massage är en massagestil som är ca 5000 år gammal. Man behandlar akupunkturpunkterna på kroppen enligt ett visst system med tumtryck och skakningar. På så sätt så balanserar man energiflödet i kroppen och får då en hälsofrämjande effekt.

Stilen kom till Sverige på 80 talet och introducerades av Jasmine E, som hade studerat denna stil på olika Anma institut i USA, Anma betyder massage på japanska och det är detta vi kallar för energimassage i Sverige. 

Den som får behandlingen sitter bekvämt påklädd i en speciell stol framåtlutad med huvudet nedåt vilket gör att sinnena och omgivningen stängs av...

Energimassgen lösgör spänningarna i kroppen och gör att du blir piggare och känner dig lättare, en effekt som kan sita i länge. Man kan bli av med eller minska rygg, axel, huvudvärk och nackproblem. 

Eftersom man sitter på en stol med kläderna på så passar massagen att ges över allt ute som inne, jag står på stan när det är fint väder, annars i gallerior på mässor, men gör även hembesök eller så kommer jag till ditt företag.

Massagen är effektiv, tar ingen tid att ge 10 alt 20 min. Man har kläder på sig du slipper ta av dig och böka med oljor mm.

Den är perfekt som en "happening" på företaget, på ett homepary eller som en tjejkväll eller på ett personalmöte, eller event eller mässa. Inga ideer är för galna eller konstiga utan ring eller e posta mig så kan vi säkert komma på en lösning som passar dig. Och tänk inte på att vi är bara en eller två personer som skulle vilja ha detta eller jag bor nog för långt bort det finns lösningar på allt...